Saturday, March 17, 2012


Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaachum! *eceh over gila bersin* Lamanye tak update blog kite yang comel ni? Saye tahu, awak semua rindu saye. Tak payah tanya pun. Mesti semua jawab rindu lol. Ape yang kita dah buat sampai tak reti nak update blog? *plays sad song* Inilah ceritanya..

SAYA MALAS

Time nak update blog, mesti malas sebab takdek idea. Time nak taip something, mesti ade cerita Spongebob Squarepants lol.

SAYA ADA EXAM

Saya ade exam. Periksa P1 ni saye serius baca buku. Tak banyak main, tak selalu online. Biasela, study last minute serius KELAM KABUT. Time jawab soalan Bahasa Arab, serius otak macam nak pecah. Entahlah, Isnin nanti mesti dah dapat result. Takpe, saye pasrah lol. Redha itu ikhlas, pasrah itu menyerah lol. *pasang lagu Ombak Rindu*



Eh, eh. Justin kan kan kan nak keluar album baru. Kite excited sebab kite adik dia. Dia cakap dia nak hadiahkan satu untuk kite. K, tipu. Dia cakap, "Kau pergilah beli sendiri. Takdek duit, kesah apa aku. Tu bukan masalah aku." K, tipu lagi. Tapi yang album baru tu tak tipu la. Ini betul-betul, bukan dugaan lol. Pesal ai banyak merepek hari ni? -______________-'' Kbye.

P/S : Haritu saya jumpe Justin. Dalam mimpi je. K...


Saturday, December 24, 2011

Assalamualaikum. Salam sejahtera. Salam satu Malaysia! *cakap penuh bersemangat* Apa khabar semua? Saya di sini sihat sejahtera. Semoga kalian bahagia di sisi keluarga kalian. Woi, apa ni?! Sebijik macam tulis surat. 

Dengan ini saya mengisytiharkan bahawa saya telah tamat sekolah
Saya bahagia sehingga boleh jadi penginap di hospital sakit jiwa. Saya dah habis SPM! . No more bell ring. No more textbooks. No need bertugas, cuci kelas, buang sampah, sapu sampah and sapu kepala orang. Lol. You alls jangan jeles. Cemburu buta boleh membuahkan hasad dengki dan perasaan ingin membalas dendam. Bahaya! Perlu dijauhkannya, nak? Nanti awak semua pun habis sekolah. Semua akan rasa perasaan tu. Perasaan nak BEBAS! Muahahahahahahah! *evil laugh*

Hey, hey. Saya tak habis sekolah lagilah. T.T . Saya pelajar tingkatan 3 tahun hadapan. Saya bakal menghadapi PMR tahun hadapan. Saya tak tahu kenapa saya jadi macam ni. Sebab sekolah dah nak dekat kot. Penyakit apakah ini? Ya, malas. Penyakit MALAS. MALAS nak baca buku, MALAS nak pergi sekolah, MALAS nak ulangkaji. Tapi ada jugaknya perasaan RAJIN k.. RAJIN hadap komputer, RAJIN baca . . . .  TIMELINE bukan BUKU, RAJIN taip . . . STATUS. Penyakit ini sangat berbahaya sekiranya dihidap oleh candidates UPSR, PMR, SPM tahun hadapan. Lol , jk. Saya taip macam ni sebab saya tak tahu nak taip apa. Idea tak datang. Tak datang!

K, k . Saya tak tahu kenapa saya annoying sangat hari ni. -.-' Entah, saya tak tahu . Saya tak tahu. Saya tak bersalah. Saya tak BERSALAH!! -________________________-'

K bai. Assalamualaikum. 

p/s: Mood gila melanda.